Text

Tjenester

Text

Rørservice innlandet ønsker å fremstå som pålitelig, trygg, forutsigbar og som gjør alle jobber som avtalt. Dette med tanke på kvalitet, pris og tid. Vi ønsker en tett dialog med alle våre kunder uansett oppdrag.


"Trenger dere nytt bad kan vi tilby komplett bad, med snekker, flislegger, elektriker, eller kun rørleggerarbeid. Det er opp til dere"


Rørservice Innlandet er godkjent i tiltaksklasse 3, for utførelse av VVS-anlegg. Dette tilsier at vi besitter nødvendig kunnskap for å kunne gi det beste resultat på alle våre oppdrag. Rørservice Innlandet har bred erfaring innen kalkulasjon, prosjektering, utførelse og prosjektledelse.

Vi utfører alle typer rørleggerarbeider innen sanitær-, varme-, kjøle-, fjernvarme- og sprinkleranlegg. Rørservice Innlandet prosjekterer, beregner og tegner ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg.

Rørservice Innlandet ønsker at du som kunde skal bli fornøyd med å ha valgt oss som leverandør. Vi legger til grunn faglig kompetanse, nøyaktighet og god service.

Rørservice Innlandet as vil alltid gjøre sitt beste for å dekke nettopp DITT behov!

Text


 "Trenger dere nytt bad kan vi tilby komplett bad, med snekker, flislegger, elektriker,

eller kun rørleggerarbeid. Det er opp til dere"

 


Image
Text

Kontakt oss

90 41 62 60

Googlemap
Form2
Navn
Navn er påkrevd
E-post
E-postadresse er påkrevd
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon